понеділок, 1 вересня 2014 р.

Стартує факультатив для школярів "Комп'ютерні технології і підприємництво"

Запрошуємо вас познайомитися з програмою Intel "Шлях до успіху"!

Програма Intel "Шлях до успіху" відкриває нові перспективи тисячам молодих людей з різних спільнот у всьому світі. Ця програма допомагає навчатися і здійснювати свої мрії.

Програма Intel "Шлях до успіху" створена корпорацією Intel у співробітництві з національними освітніми урядовими організаціями різних країн. Ця програма покликана розвивати і стимулювати навички мислення, що є актуальним для молоді у XXI столітті, та впроваджувати новітні інформаційні технології шляхом навчання в освітніх громадах. На сьогодні ця програма впроваджується і розвивається в таких країнах як: Бразилія, Чилі, Китай, Єгипет, Індія, Ізраїль, Мексика, Туреччина, Росія та Україна.


Вимоги до учасників факультативу:
  • мати бажання навчатись новому;
  • мати не нижче середнього рівня володіння комп'ютером, досвід роботи з інтернетом не менше 1 року;
  • знайти можливість два рази на тиждень (понеділок, вівторок) виконувати завдання впродовж приблизно 1,5 години;
  • мати постійний доступ до інтернету з швидкістю не менше 512 кБ/с;
  • зареєструватися, мати власний обліковий запис у сервісі Гугл (Google). (Якщо у вас є поштова адреса, що записується у вигляді *****@gmail.com (де замість ***** стоїть ваш логін), це вже означає, що ви маєте обліковий запис в сервісі Гугл. Якщо ви в цьому сервісі не зареєстровані, зробіть це до початку занять в дистанційному курсі за ІНСТРУКЦІЄЮ.

Технічні умови:
  • На вашому комп'ютері має бути завантажена програма для перегляду вебсторінок - браузер Google Chrome (клацнувши на це посилання ви можете його завантажити). Прироботі з іншими браузерами коректне функціонування сервісів не гарантується. Цей браузер має бути налаштованим так, щоб він відкривався "за замовчуванням", тобто автоматично при відкритті гіперпосилань, наприклад, з тексту інструкцій до модулів.
  • На вашому  комп'ютері має бути не менше 1 Гб вільного місця для встановлення Електронного посібника.
  • На вашому комп'ютері мають бути встановлені офісні програми (Word, Excel, Power Point, Acrobat Reader).
Впродовж навчання на факультативі ви маєте запропонувати приклад власного бізнесу, розробити для нього повний перелік необхідних документів, опублікувати в Інтернеті для загального доступу портфоліо власної бізнес-ідеї.


Вчитель буде перевіряти виконання завдань модулів і результати виконання завдань впродовж трьох днів після останнього дня модуля виставлятиме в Таблицю результатів курсу.

Немає коментарів: